רישום לתכנית ההכשרה להנחיית קבוצות דיאלוג מוזיקלי

יש לפנות בהקדם אל ראש בית הספר, אילנה ברוך
050-7466362 | elana.baruch@biu.ac.il

מטרת התוכנית

הכשרת מנחים לטובת הקמה והנחייה של קבוצות דיאלוג מוזיקלי – קבוצות שיעסקו בקידום הדיאלוג שבין מגוון אוכלוסיות המצויות בקונפליקט, וזאת בעזרת שימוש באמצעים מוזיקליים ובכלים מעולם הטיפול במוזיקה.

התוכנית כוללת

תכנית הלימודים מורכבת מהקניית ידע תיאורטי, כלים ומיומנויות נדרשות, וכן התנסות בחוויה ע"י השתתפות בקבוצת דיאלוג מוזיקלי. בנוסף, התוכנית כוללת עבודה מעשית, במהלכה יידרשו המשתתפים ליזום ולהנחות סדנה קצרת טווח של דיאלוג מוזיקלי וכן קבוצת דיאלוג מוזיקלי באורך מלא, עם ליווי והדרכה של מורי התוכנית.

מערכת שעות ותוכני הקורסים

מערכת שעות ותכני הקורסים שנה א' (תשפ"ג)
מערכת שעות ותכני הקורסים שנה ב' (תשפ"ד)

קהל היעד ותנאי קבלה

התוכנית מיועדת למטפלים מנוסים במוזיקה, בהבעה ויצירה, עובדים סוציאליים, פסיכולוגים ופסיכותרפיסטים עם ידע מוזיקלי. על המועמדים להגיש קורות חיים ולעבור ריאיון אישי.

מיקום

הלימודים מתקיימים במחלקה למוזיקה (בניין 1005) באוניברסיטת בר-אילן

החל מאוקטובר 2022, בימי שני, בין השעות:

שנה א': 16:00-21:30

שנה ב': 16:00-19:30

תעודה

התוכנית מקנה לאחר סיום כל החובות תעודה על סיום לימודים בתכנית הכשרה הדו-שנתית להנחיית קבוצות דיאלוג מוזיקלי, מטעם בית הספר ללימודי המשך והמגמה לתרפיה במוזיקה, אוניברסיטת בר אילן.

שכר לימוד

שנה א': 4,000 ש״ח + 200 ש״ח דמי רישום