מי אנחנו - הצוות המייסד

אילנה
אילנה ברוך - ראש בית הספר
מטפלת במוזיקה ומדריכה (מס': 1013) ותיקה. בעלת קליניקה פרטית בבית שמש. דוקטורנטית, מרצה ומדריכה באוניברסיטת בר אילן בתכנית ההכשרה לתואר שני בתרפיה במוזיקה ובתכנית הדברות מטעם הדיקן ובמכללת דוד ילין בתכנית לתואר שני בתרפיה במוזיקה. יזמה, הנחתה ומדריכה קבוצות רבות של דיאלוג מוזיקלי בין אוכלוסיות קונפליקט. זכתה במימון מגוון מיזמים לקידום דיאלוג בין אוכלוסיות. יזמה ועומדת בראש "בית הספר לדיאלוג מוזיקלי".

אבי
פרופ' אבי גלבוע
פרופ אבי גלבוע הוא ממיסדי בית הספר לדיאלוג מוזיקלי וחבר בוועדת ההיגוי של בית הספר. הוא עומד בראש המגמה לתרפיה במוזיקה במחלקה למוזיקה באוניברסיטת בר-אילן ומרצה במגמה זו מזה כ-15 שנים. הוא חוקר ומפרסם מאמרים בכתבי עת מובילים בתחום התרפיה במוזיקה והפסיכולוגיה של המוזיקה ובהם מאמרים בתחום הדיאלוג המוזיקלי. למעלה מעשור שהוא מוביל קורס ייחודי העוסק בהידברות מוזיקלית בין סטודנטים ערבים ויהודים בקמפוס בר-אילן, קורס שזוכה להצלחה רבה. ההתמקדות בנושא הדיאלוג המוזיקלי מתווספת לשורה של פרויקטים מוזיקליים-קהילתיים אותם מפתח פרופ גלבוע במסגרת מרכז מיתרים לפעילות מוזיקלית-קהילתית בישראל.

קרן נאמןיואל נאמן
ד"ר קרן נאמן ועו"ד יואל נאמן
קרן היא פסיכולוגית קלינית מומחית ונכדתו היחידה של אברהם עומר ז"ל. יואל, בעלה של קרן, הוא עו"ד בהכשרתו ופעיל בתחום העסקי.
לקרן ויואל שלושה ילדים, עלמה (נשואה לגילעד), עמר אברהם ואראל.
קרן ויואל תורמים לקידום חינוך מוזיקלי ומצוינות בתחום המוזיקה באמצעות עמותת קרן יובל.
קרן ויואל בקשר משנת 2004 עם המחלקה למוזיקה בבר אילן להנצחת זכרו של אברהם עמר.
האוסף המוזיקלי הנרחב של אברהם עומר הועבר לספרייה במחלקה. קיימת מלגה לסטודנטים במחלקה מזה שנים רבות והפרויקט המשותף האחרון הוא הקמת בית הספר לדיאלוג מוזיקלי.

ליאת
ד"ר ליאת פירגוט-נצר
מרצה וחוקרת בתחום "משפט ותרבות", "רטוריקה משפטית" וממונה "תקווה ישראלית באקדמיה". בתפקידה זה, מנהלת ליאת תכנית מוסדית לקידום גיוון, שותפות והכלה באקדמיה. בתוך כך, היא יזמה הכשרות לסגל אקדמי ומינהלי, יצרה אשכול לימודים יחודי העוסק ברב תרבותיות, ליוותה פעילות סטודנטים ומקדמת תהליך לגיוון בסגל והכל בשיתוף הגורמים הרלבנטיים בבר אילן.

אפרת
אפרת מור
מנהלת הספריה למוזיקה ומלמדת קורס לתואר ראשון. בעלת תואר ראשון במוזיקה ומידענות ותואר שני במוזיקה.

נחמה
ד"ר נחמה יהודה
נחמה יהודה היא בעלת תואר שלישי בטיפול במוזיקה, הכשירה דורות של מטפלים במוזיקה - בהוראה, הדרכה וריכוז תוכנית הכשרה למטפלים במוזיקה, במכללת לוינסקי. מטפלת בקליניקה פרטית בילדים ומבוגרים עם בעיות נפשיות. תחומי העניין שלה כוללים מפגש בין תרבותי בטב"ם (זה הנושא אותו חקרה בעבודת הדוקטורט שלה), ושילוב חשיבה פסיכואנליטית בעבודה הטיפולית במוזיקה ובחשיבה הייחודית למהות המוזיקה והתיאוריות שהתפתחו סביבה בטב"ם. פרסמה מאמרים באנגלית ובעברית, ופרקים בספרים. השתתפה בכנסים בארץ ובעולם. הנחתה את קבוצת הדיאלוג המוזיקלי הראשונה שהתקיימה בבר אילן, קבוצה שכללה סטודנטים מתרבויות שונות. הקבוצה לוותה במחקר שנערך בשיתוף עם פרופ' אבי גלבוע , ופורסם בעברית ובאנגלית.